Laatste nieuws

Wilma Meevissen schutterskoning 2023

Wilma Meevissen is de nieuwe schutterskoning van onze vereniging. Op zondag 16 april slaagde zij er in bij het 51e schot de vogel naar beneden te halen. Proficiat!

Koninklijke onderscheiding voor Geert Hanssen

Geert Hanssen heeft zaterdag 15 oktober j.l. een koninklijke onderscheiding ontvangen, bij gelegenheid van zijn 50-jarig jubileum als instructeur van onze drumband, waar hij ook de opleiding van leerlingen verzorgt. Ook nam hij het initiatief tot de oprichting van de jeugd-drumband en begeleidt hij de leerlingen van de basisschool bij hun deelname aan het Kinjer-OLS.

Naast zijn activiteiten bij onze schutterij, is Geert actief (geweest) als instructeur bij diverse andere muziekverenigingen in Midden-Limburg en als jurylid bij muziekwedstrijden. Tevens is hij mede-oprichter van Zaate Hermenie “Neut Zat” uit Echt.

Van harte proficiat!

Peter Seerden schutterskoning 2022

Peter Seerden is de nieuwe schutterskoning van onze vereniging. Als “debutant” slaagde hij er op zondag 24 april in om de vogel naar beneden te halen. Proficiat!

Koninklijke onderscheiding voor Marleen Delbressine

Marleen Delbressine heeft bij de jaarlijkse lintjesregen op 26 april 2021 een koninklijke onderscheiding ontvangen voor al haar verdiensten voor Fanfare Concordia Ittervoort, Schutterij en Drumband St. Jacobus Hunsel, CC De Mortel in Ittervoort en de werkgroep Kermis/Septemberfestijn in Ittervoort.